اتاق گفتگو
دسته بندی موضوعی
● تمام گفتگوها  ● کنکور کارشناسی طراحی صنعتی
● کنکور کارشناسی ارشد طراحی صنعتی ● المپیاد طراحی صنعتی
● اخبار فوری ● دانشگاه های ایران
● دانشگاه های جهان ● لینک ها و مطالب جالب
● پیشنهاد، انتقاد، مسائل مربوط به سایت ● گپ دوستانه و شخصی
● درخواست کمک و نیازمندی ها ● بدون دسته بندی
برای مشارکت در گفتگوها وارد شوید / ثبت نام کنید
   می پسندم 0
نمی پسندم 0
سلام من لیسانس معماری دارم.و می خوام کنکور طراحی صنعتی بدم میشه راهنماییم کنید...اطلاعات کلی رو دارم اما می خوام مسائل کلیدی رو بدونم ممنون
مهرداد رحیمی:
13:38   |   1390/1/12  
البته در ادامه پر حرفیه قبلیم و در رابطه با گفته آقای حکیمی که گفتن برای ارشد ط ص به جای آبرنگ از ماکر و مداد رنگ استفاده میشه باید بگم
برادر من از شما بعیده! حالا هم خونه هامون که برای شوخی به ما میگن شما همش یا دارین کار دستی درست میکنید یا دارید نقاشی میکشید کاری نداریم ولی شما که دیگه باید بدونی شما به عنوان ط ص باید تو کمترین زمان ممکن با کمترین خط بیشترین حرف رو روی کاغذ بکشی ما هم به عنوان معمار باید همین کار رو بکنیم
به قول علی آقا جدای از کل کل کار ما سخت تر هم هست ما علاوه بر طراحی نما های مختلف باید پلان و برش و پرسپکتیو های داخلی و خارجی بدتر از همه ارائه دیتیل های خاص!! حالا شما قضاوت کن وقتی برای آبرنگ که سهله! برای مداد رنگ (به تنهایی) میمونه؟
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
اردشیر حکیمی:
14:36   |   1390/1/12  
نه عزیز جان، قضیه رو اشتباه گرفتید. اون که باید "با کمترین خط بیشترین حرف رو روی کاغذ بکشی" رو که هم بچه های ط ص دارند هم معماری؛ ما بهش میگیم اسکچ، شما بهش میگید اسکیس. بحث من در مورد راندوی نهایی بود که برای رشته معماری هم میشه از آبرنگ استفاده کرد هم مارکر، ولی برای ط ص استفاده از آبرنگ مجاز نیست. کار با مارکر حداقل سه برابر آبرنگ زمان می بره.
ضمنا رشته ط ص "خوشبختانه" داخل ایران دکتری نداره!
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
اردشیر حکیمی:
15:03   |   1390/1/12  
خانم reihane: من فقط مبانی نظری ط ص رو خوب جواب دادم؛ در مورد زبان و تاریخ هنر هم می دونستم چی باید بخونم ولی چون اون ترم 32 واحد داشتم، و روز قبل و بعد از کنکور هم تحویل پروژه داشتیم، متاسفانه فقط جلد کتاب ها خاک خورد و به مثابه زیرلیوانی، جای هفت هشت ده تا دایره از ته لیوان چای روش به یادگار موند!
.
"کارآموزی" که بحثش جداست!! ما یه استاد زاغارتی برای کارآموزی نصیبمون شد که می گفت: کارآموزی اینه که وقتی برمی گردید خونه، لباس هاتون ازش روغن و گریس بچکه و صورتتون هم سیاه باشه! انگار قرار بود بریم چاله روغن یا مثل اولیور توئیست، دودکش پاک کنی خونه های انگلیسی! هیچی تا آخر ترم 10 جارو پیدا کردیم برا هرکدوم یه بهونه آورد: یکی رو گفت برقش سه فاز نیست، یکی رو گفت به تهران نزدیکه، یکی رو گفت این که توش گریسکاری نمیشه. حالا خودش کارآموزی رفته بود کوزه گری!
.
در مورد "پروژه 9 " هم نمی خواد عزا بگیرید، از کیلومتر 16 جاده مخصوص کرج شروع کنید و همینجور مستقیم برید تا شرکت افست، توی جاده آبعلی تا بالاخره یه کارخونه درست و حسابی پیدا کنید، بعد کم کم که به قضایا مسلط شدید برید رو مخ مدیر عامل که این اگه رنگش اینجوری بشه، اونجور میشه، بعد بافت و متریال و در نهایت: فرم! فقط اولش یه خورده مشکل اعتماد می کنن که حق هم دارند. مدام تأکید کنید که فروشتون بالا میره. اگه بالا بره، که بعدش کلی ازتون تشکر میکنن؛ ولی اگه فروش نرفت بالا، دیگه ترجیحا اون طرف ها آفتابی نشید (واسه خودتون میگم). در ضمن هیچ موقع جایی که کارآموزی رفتید، استخدام نشید چون شرطی شدن فکر می کنن که هنوز کارآموزید.
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
[بی نام] :
23:46   |   1390/1/12  
تشکر از پاسختون
من هم خدا را شکر می کنم که رشته ی ط ص اینجا دکترا نداره
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0

راه های ارتباطی:
اینستاگرام | کانال تلگرام | فیس بوک | تماس با ما