خانم boskabadi:
وقتی اسم یک نفر نوشته بشه، یک برداشت پیش میاد و وقتی {...} نوشته بشه، چندین برداشت.
به هر حال این وب سایت، مال من نیست و قوانین خودش رو داره که بالطبع یا باید رعایت کرد و نوشت و یا ننوشت، که کاملاً هم معقوله.
ولی اگه خواستید بدونید به عنوان "سرشاخه"ی طراحی صنعتی، باید با کی صحبت کنید می تونید از معاونت آموزشی وزارت علوم، نام این استاد سالخورده و ارجمند که در حال حاضر هم متاسفانه بازنشسته شده اند را سوال نمایید. ایشون از اول راه اندازی این رشته در ایران تا زمان حاضر، سرشاخه ی ط ص هستند.
.
به هر حال، به نظر من یکی از راه حل ها اینه که یه انجمن صنفی مستقل از دانشگاه، و وابسته به وزارت صنایع تشکیل بشه تا بتونه به یه سری امور حقوقی و تدوین قراردادهای طراحی و دستمزدها، وجهه ی قانونی بده. من می دونم که جناب آقای "غنیمی فرد" که از اعضای اتاق بازرگانی هستند، و هرچند مسن و سالخورده به نظر می رسند ولی سخنرانی های پر انرژی شون معروفه و آشنایی و علاقه قابل توجهی نسبت به ط ص دارند می تونند امکانات و راهنمایی های ارزنده ای رو ارائه بدند. در هر صورت، این مشکل، مشکل لاینحلی نیست و اگه واقعا چند نفر پیگیر بشن، به نتایج خیلی خوبی میشه رسید؛ اگرهم که صحبت، صحبت گله و شکایت های روشنفکرانه نما و فرا فکنی باشه، که خوب قاعدتا چیزی تغییر نمی کنه.
ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیر ما بانفسهم
.
آقای امینی:
تشکر از مطلب مفیدتون؛ من به نظرم قضیه رو پیچیده کردم و یه خورده "عنوان" و "محتوا" ی رشته ط ص با هم مخلوط شد. ببینید، مثلا توی مدرک مهندسی برق نوشته میشه "کارشناسی مهندسی برق" ولی توی مدرک ط ص نوشته میشه "کارشناسی فنی طراحی صنعتی". تمام مهندسی ها، به نوعی داخلش "دیزاین" و محاسبات و اجرا و نظارت مربوط به "دیزاین" هست. عنوان "مهندسی" الزاما خلاقیت، و حتی زیبایی رو نفی نمیکنه؛ در واقع میشه اینطوری گفت که ط ص یه جور مهندسیه که مجال بیان احساسات هم در اون لحاظ شده؛ البته میشه اینطوری هم نگفت
مقصود تبادل نظره برای پیدا کردن راه توسعه "با توجه به شرایط موجود".