اتاق گفتگو
دسته بندی موضوعی
● تمام گفتگوها  ● کنکور کارشناسی طراحی صنعتی
● کنکور کارشناسی ارشد طراحی صنعتی ● المپیاد طراحی صنعتی
● اخبار فوری ● دانشگاه های ایران
● دانشگاه های جهان ● لینک ها و مطالب جالب
● پیشنهاد، انتقاد، مسائل مربوط به سایت ● گپ دوستانه و شخصی
● درخواست کمک و نیازمندی ها ● بدون دسته بندی
برای مشارکت در گفتگوها وارد شوید / ثبت نام کنید
   می پسندم 1
نمی پسندم 0
هفته اول مهر شاهد پدیده نادری خواهیم بود که تابحال اتفاق نیفتاده بود:
یک ماهواره از رده خارج شده ی ناسا به نام "UARS" که 20 سال پیش به فضا پرتاب شده، به اندازه یک اتوبوسه و 6 تن وزن داره، از مسیر چرخش خارج شده و به سمت زمین در حال سقوطه؛ تخمین زده شده که تا آخر سپتامبر یعنی تا آخر هفته اول مهر، تکه های این ماهواره، که احتمالا قسمت زیادیش در گذر از جو از بین خواهد رفت، در فاصله بین کانادا تا آمریکای جنوبی سقوط خواهند کرد.
تخمین زده شده که 532 کیلوگرم از مواد تکه تکه شده این ماهواره در 26 قطعه بزرگ و کوچک در 800 کیلومتر روی زمین به صورت پراکنده فرود خواهد اومد و خساراتی به جای خواهد گذاشت.
مکان اصابت این تکه ها بین کانادا تا آمریکای جنوبی تا 2 ساعت قبل از برخورد، به صورت دقیق قابل پیش بینی نیست.
مثل اینکه کم کم ضعف های انسانی در اقتصاد و مهندسی و... داره خودش رو حسابی نشون می ده... خدا کنه اقلاً این قسمت قضیه درست شبیه سازی شده باشه و تر کش هاش به این سمت زمین برخورد نکنه و بعدا بگن اشتباه شبیه سازی بوده.
به بچه مدرسه ای ها هم بگین موقع رد شدن از خیابون، اول سمت چپ رو نگاه کنن بعد سمت راست رو اگر ماشینی نبود، آسمون رو هم یه نگاهی بندازن شاید یه تیکه ماهواره بخوره تو سرشون، اگر چیزی نبود می تونن رد بشن.
http://www.gizmag.com/nasa-satellite-will-crash-back...
منتقد :
12:07   |   1390/6/24  
تازه کو این اولشه، فقط خدا کنه ماهواره های سوری ایران گند نزنن.
یه داستان میگم که امیدوارم واسه ما طراحا آموزنده باشه:
ما توی دهمون یه پیر بابایی داشتیم که خیلی میفهمید، یعنی اینکه تشخیصش بالا بود و خوب رو از بد به راحتی جدا می کرد، من یه بار ازش راجع به مردمای الان با قدیم و تفاوتاشون پرسیدم(مردم شناسی واسه یک طراح صنعتی از مارکر(نون شب) هم واجب تره)
اون در جوابم یه حرف کلیشه ای زد و منم خوب بلد بودم چه طور با ادمایی که کلیشه ای حرف میزنن برخورد کنم و خواستم توضیحاتی بده که بعدش منم آچمسش کنم و اونم جوابم رو با یه مثال داد که من آچمس شدم:
گفت: عزیزم طی این 50 ساله خیلی چیزا اومده و روز به روز بیشترم میشه(منظورش همون روند روبه رشد صنتعت و تکنولوژی از انقلاب صنعتی به بعد هستش که این موج بسامد های آخرش به ده پیر بابا رسیده)
یه ادمی رو در نظر بگیر که توی ده زندگی میکنه، خوب همه جای ده و همه ادماش رو میشناسه پس هیچ وقت گم نمیشه و فراموشم نمیشه، حالا اگه برهیه شهر بزرگ میتونه همه جا و همه ادماش رو بشناسه؟....
و بعد اخرش با یک آهخ بلند گفت:اگه ادمای الان مثل ادمای قدیم اون شناخت و سرزندگی و ثبات رو داشته باشن چه کارها که نمیتونند بکنند؟
الان که دارم مقایسه میکنم میبینم ادمای موفقی مثل آقای گتس همون ویژگی هایی رو دارند که پیر بابا در حسرت نبودشون آهخ سر میداد اینا همون ادمایی هستند که هیچ کاه گم نمیشند و فراموش نخواهند شد.
به امید روزی که انسانهای بزرگی شویم با آرزوهای کوچک نه اینکه انسانهای کوچکی باشیم با آرزوهای بزرگ.
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0
منتقد :
12:10   |   1390/6/24  
حرف کلیشه ای پیر بابا این بود:
مردمای قدیم از الان بهتر بودند، آخه مردمای الان خودشون رو گم کردن.
 
می پسندم 0
    
نمی پسندم 0

راه های ارتباطی:
اینستاگرام | کانال تلگرام | فیس بوک | تماس با ما