اگر مشاوری که رفتین پیشش از دانشگاه و بازار کار سر در میاورد میدونست که درامد و موفقیت شغلی ربطی به رشته و دانشگاه و اینچیزا نداره. کسایی هستن که با دکترای تخصصی دانشگاه تهران و شهید بهشتی دارن تو زیر پله خونشون اموکسی سیلین نسخه مینویسن و کسایی هم هستن با رتبه چهار رقمیه دانشگاه علوم پزشکی ارتش و آی کیوی زیر هشتاد دارن جراحیای دهها میلیونی میکنن.
مخلص کلام رو بخوام بهتون بگم این رشته خیلی آینده داره بشرطی که شرط لازم موفقیت تو تمام رشته ها یعنی خلاقیت و هوش و پشتکار رو داشته باشی.
درسته که مثل پزشکی و وکالت و بعضی رشته های نظام مهندسی دار حق امضا و پروانه نداره ولی کسایی هستن که ازین رشته به کارخونه های میلیاردی رسیدن. کسایی هم هستن که بعداز فوق لیسانس طراحی صنعتی از سر ناچاری دارن حق التدریسی تو اموزشگاها و هنرستانا درس میدن.
در مورد مسائل مالی باید بگم که در این رشته حتی درس خوندن در دانشگاههای دولتیه بدون شهریه هم هزینه های زیادی داره بخاطر اینکه رشته هنری هست و بجز کاغذ و خودکار و کتاب خیلی چیزای دیگه میخواد و شاید تا زمان به ثمر رسیدن نتیجه ی این همه هزینه یه مقدار طول بکشه.
قبول شدن برای شرکت کنندگان منطقه یک ( پنج شهر اول پرجمعیت) سخت تر از شرکت کنندگان منطقه دو و سه هست به دلیل اینکه متقاضیان منطقه یک چندین برابر منطقه های دیگه ست. در مورد رتبه های قبولی هم میتونید به این مقاله سایت مراجعه کنید
http://www.newdesign.ir/search.asp?id=1045&rnd=4098