ارسال کننده: mirza
تاریخ: 1389/06/19
تعداد بازديد : 8486

سوال های تئوری مرحله نیمه نهایی پانزدهمین المپیاد دانشجویی - طراحی صنعتی
1- آنچه راجع به سبک طراحی رادیوئی نشان داده شده می دانید به صورت خلاصه و جامع بنویسید. (8 نمره)
2- آخرین معیارهای یک طراح خوب از دیدگاه Victor Papanek را توضیح دهید. (8 نمره)
3- صندلی Gerrit Thomas Reitveld که دارای تنوع رنگی است دارای چه سبکی است؟تصویر آن را کشیده و مطابق نمونه واقعی رنگ نمایید. (8 نمره)
4- دو صندلی از دوره ی مدرسه Bauhaus را رسم نمایید. (8 نمره)
5- آبمیوه گیری مشهور Philippe Starck را نقد نمایید. (10 نمره)
6- پنج برند مشهور که در آرم آنها رنگ آبی به عنوان رنگ غالب به کار رفته نام برده و دو تای آن را رسم نمایید. (10 نمره)
7- طراحی صنعتی با توسعه کدام کارکردهای تولیدات مورد استفاده می تواند روابط احساسی کاربران را توسعه دهد؟ با ذکر مثال توضیح دهید. (8 نمره)
8- موارد تجزیه و تحلیل محیطی در پروسه طراحی صنعتی چیست؟ با ذکر مثال بنویسید. (10 نمره)
9- تفاوت دو توزیع (1 و 2) داده های آنتروپومتری اندازه عرض شانه در بین دانش آموزان دبستانی (پسر) در چیست و چه مفهومی دارد. (8 نمره)

نمودار توزیع

10- دو جعبه زیر کاملا مشابه هستند فقط جعبه 2 دارای دستگیره های ارگونومیک است. اگر کلیه شرایط جابه جایی برای هر دو بسته یکسان باشد و وزن هر کدام 20 کیلوگرم، جعبه دوم چه اندازه می تواند سنگین تر شود تا احساس دشواری در حمل آن مشاهده گردد. (8 نمره)

11- چرا اکثر قطعات پلاستیکی به کار رفته در لوازم خانگی از پلیمر است؟ با ذکر مثال دلایل آن را بنویسید. (6 نمره)
12- کاربرد مکانیزمی که نقشه آن داده شده را با ذکر مثال شرح دهید. (8 نمره)

سوالات عملی مرحله نیمه نهایی پانزدهمین المپیاد دانشجویی کشور - طراحی صنعتی (مهلت پاسخگویی: 240 دقیقه)

1- با استفاده از انرژی خورشیدی، اجاق صحرایی برای عشایر ایران طراحی نمایید. (20 نمره)
2- طرحی جدید برای حمل آسان 2 هندوانه با یک دست ارائه کنید. (20 نمره)
3- وسیله ای جهت بستن دکمه های پیراهن ویژه سالمندان طراحی کنید. (20 نمره)
4- وسیله ای برای نظافت شیشه پنجره های آپارتمان مسکونی طراحی کنید. (20 نمره)
5- مطلوبست طراحی وسیله ای شخصی جهت تعویض سریع و آسان لباس در کنار دریا. (30 نمره)
6- وسیله ای جهت کباب کردن گوشت و جگر با استفاده از شعله های اجاق گاز خانگی طراحی نمایید. (30 نمره)
7- اکثر کتری های فلزی که برای جوش آوردن آب بر روی شعله اجاق گاز گذاشته می شود، به علت عدم دقت کاربر به اصطلاح سوخته می شود. جهت رفع مشکل طرحی ارائه کنید. (30 نمره)
8- یک صندلی منشی اداری را با سبک معلومی طراحی نموده و سپس به کمک تصاویر کارکردهای فنی و جسمی (ارگونومی) آن را نشان دهید. (30 نمره)

هر سوال در یک برگه A3 معمولی تایپ شده بود و در همان قسمت، طرح باید کشیده می شده است.

سوال های تئوری مرحله نهایی پانزدهمین المپیاد دانشجویی - رشته طراحی صنعتی:

1- تفاوت علم آنتروپومتری وعلم آنتروپولوژی را بنویسید؟
2 -Black box و Glass box را توضیح دهید.
3- مهندسی kansei چیست؟ آن را در طراحی محصول توضیح دهید.
4- تفکرات و نظریات Mr.Braun را با ذکر حداقل 4 اثر وی شرح دهید.
5- تفاوت و تشابه تولید ناب (lean production) و تولید انبوه (mass production) را شرح داده و کاربرد هر یک را با مثال در طراحی محصول توضیح دهید.
6- جایگزینی سرمایه انسانی به جای سرمایه پول در کدام قرن میلادی اتفاق افتاده و علت آن چه بوده است؟
7- شکل زیر یک قهوه جوش دستی معمولی است.معایب ارگونومیک آن را توضیح دهید.برای ارزیابی ارگونومیک چه روش هائی مورد استفاده است؟
8- ارتباط ارگونومیک بودن و پایدار بودن را با ذکر مثال توضیح و تشریح نمائید؟
9- دو روش ساخت سریع (rapid prototype) ذیل را با هم مقایسه و تشریح نمائید.
SLA:stereo lithography  و 3D printing
10- در پروسه ی طراحی صنعتی از نتایج تجزیه و تحلیل تاریخی چگونه در طراحی محصول جدید استفاده می شود؟ مثال؟
11-بخش های تو خالی شیرهای مخلوط برنجی آب با چه تکنیکی ایجاد می شوند؟ از این تکنیک در ساخت چه محصولات دیگری می توان استفاده کرد؟ مثال.
12-سه روش مقاوم سازی محصولات پلاستیکی در مقابل بارگذاری های ناگهانی را نام برده و برای هر کدام یک محصول را مثال بزنید.

* لطفا سوال های عملی مرحله نهایی را برای تکمیل این مطلب به دست ما برسانید.

تهیه شده در: https://www.newdesign.ir/content/?id=732&rnd=8400

نظر بازديدکنندگان (5)


مطالب مرتبط:
راه های ارتباطی:
اینستاگرام | کانال تلگرام | فیس بوک | تماس با ما